Apple AirPods 2

Brand: Apple
Disponibilitate: În Stoc
PREȚ 2.849 lei

Sună acum
+373 78 18 18 17

În credit de la 0lei/luna, 0 lei avans

   0 opinii  |  Spune-ţi opinia

  Livrare gratis în Chişinău

   Livrăm în toată țara

   Produs sigilat

   Retur 14/30 zile

   2 ani garanţie

   Support până la 5 ani


 

Fără fire. Fără încurcături. Fără precedent.

 

Le scoți din cutie și sunt gata să fie folosite cu toate dispozitivele tale. Le pui în ureche și se conectează instantaneu. Vorbești în ele și vocea ta sună clar. Îți prezentăm AirPods. Simplitate și tehnologie, împreună. Nemaipomenit. Rezultatul este cu adevărat nemaiauzit.


 

Căști fără fir. De-a dreptul descurcărețe.

 

După o configurare simplă, printr-o singură atingere, AirPods sunt automat activate și întotdeauna conectate. La fel de ușor e să le folosești. Pot sesiza când sunt în ureche și se opresc când le scoți. Iar experiența AirPods este la fel de uimitoare, fie că asculți pe iPhone, pe Apple Watch, pe iPad sau pe Mac.


 

 

Ce face un cip aici? Totul.

 

Toate lucrurile revoluționare pe care le pot face căștile AirPods se bazează pe cipul W1 proiectat special de Apple. Acesta oferă o conexiune wireless extrem de eficientă, pentru o comunicare mai bună și calitate îmbunătățită a sunetului. Iar cipul W1 gestionează autonomia bateriei atât de bine, că poți să asculți 5 ore cu o singură încărcare. Performanța asta este fără precedent la un dispozitiv atât de mic. 

 

Ele știu când vorbești. Un accelerometru de voce recunoaște când vorbești și colaborează cu o pereche de microfoane cu tehnologie beamforming pentru a filtra zgomotul extern și a se concentra pe sunetul vocii tale.

Știu și când asculți. Senzorii optici și accelerometrele de mișcare colaborează cu cipul W1 pentru a controla automat semnalul audio și a activa microfonul, oferindu-ți posibilitatea de a folosi o cască sau ambele căști AirPods. De asemenea, activează AirPods pentru a reda sunetul imediat ce sunt în urechi.


  

Puterea unei autonomii de 24 de ore a bateriei.

 

Airpods oferă o durată de ascultare, record în domeniu, de 5 ore cu o singură încărcare. Și sunt concepute să țină pasul cu tine, datorită unei carcase de încărcare în care pot fi încărcate suplimentar de mai multe ori, pentru o durată de ascultare de peste 24 de ore. Ai nevoie de o încărcare rapidă? Doar 15 minute în carcasă îți oferă o durată de ascultare de 3 ore. Pentru a verifica bateria, pur și simplu pune căștile AirPods lângă iPhone.

Peste 24 de ore de autonomie a bateriei cu carcasa de încărcare Până la 5 ore de autonomie a bateriei cu o singură încărcare Maxim 15 minute de încărcare echivalează cu o autonomie a bateriei de 3 ore 

Un sunet clar mai bun.

 

Muzică, filme și multe altele, cu un sunet care îți încântă urechile. AirPods oferă semnal audio AAC grozav, de înaltă calitate. Iar când vrei să fii auzit, microfoanele cu tehnologie beamforming elimină zgomotul din fundal atunci când efectuezi apeluri. 


 

De la un dispozitiv la altul fără probleme. Și fără configurare.

 

AirPods se conectează automat la toate dispozitivele tale Apple. Acestea sunt conectate simultan la iPhone și Apple Watch, iar sunetul trece instantaneu de la un dispozitiv la altul. Vrei să asculți pe Mac sau iPad? Selectează AirPods pe aceste dispozitive. Și gata.Spune-ţi opinia

Sună acum
Etichete: Apple AirPods 2