Sony KD55A1BAEP

Brand: Sony
Disponibilitate: În Stoc
PREȚ 69.899 lei

Sună acum
+373 78 18 18 17

În credit de la 3lei/luna, 0 lei avans

   0 opinii  |  Spune-ţi opinia

  Livrare gratis în Chişinău

   Livrăm în toată țara

   Produs sigilat

   Retur 14/30 zile

   2 ani garanţie

   Support până la 5 ani

Contrast inegalabil

 

Realitatea este însuflețită de negrul și culorile naturale. Peste 8 milioane de pixeli cu autoiluminare sunt controlați individual și cu precizie de procesorul X1 Extreme™. Televizorul OLED 4K de la Sony creează un contrast splendid, fără egal.

 

 

Mai multă putere, performanţe mai bune, mai multă frumuseţe

 

Procesorul 4K HDR X1™ Extreme include procesarea imaginilor în timp real pentru detalii extraordinare. Imaginile sunt extinse prin conversie, fiind mai apropiate de calitatea HDR 4K reală.

 

 

Cel mai bun sunet

 

Spre deosebire de majoritatea boxelor de televizor, sunetul provine din întregul ecran, atrăgându-vă într-o experienţă de divertisment nouă şi interesantă. Imaginea şi sunetul sunt în perfectă armonie. 

 

 

Strălucirea vieții, înfățișată prin mai multe culori

 

Vedeți culori vii și reale peste tot în jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS apelează la o paletă cromatică mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și ton din umbrele.

 

 

Descoperiți divertismentul palpitant cu 4K HDR

 

Acest televizor vă aduce încântarea filmelor și jocurilor cu rezoluția 4K HDR. Procesează o mulțime de formate HDR, inclusiv HDR10, Hybrid Log-Gamma și Dolby Vision™.

 

 

Transformați vizionarea cu Dolby Vision™

 

Dați viață scenelor cu nuanțe evidențiate, un negru mai profund și culori vii. Dolby Vision este o soluție HDR care creează o experiență cinematografică captivantă în locuința dvs.

 

 

Bucuraţi-vă de jocurile HDR cu PlayStation®

 

Televizoarele 4K HDR de la Sony sunt partenerul perfect pentru consolele PlayStation®4 şi PlayStation®4 Pro. Pătrundeţi în lumea divertismentului pentru o experienţă de joc cu texturi clare şi culori vii, intense.

 

 

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

 

Găsiți orice conținut de divertisment la care vă puteți închipui, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, acest Android TV™ 4K vă oferă instantaneu filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii.

 

 

Ecran cu design discret

 

Acest televizor OLED 4K HDR are un design simplu, minimalist, care vă permite să vă concentrați la ceea ce este important - imaginea.

Televizoare
DIAGONALA: 55"
TIPUL DISPLAY QLED Ultra HD 4K
REZOLUTIE 3840 x 2160p
AUDIO Stereo, 40 W
CARACTERISTICE Meniu Rusificat, SMART TV, Media Player, Web Browser
CONECTIVITATE TV LAN, WiFi, Bluetooth, USB, 4xHDMI
DIMENSIUNI SI GREUTATE 1390 x 712.8 x 303.8 mm, 21.5 Kg

Spune-ţi opinia

Sună acum
Etichete: Sony KD55A1BAEP