Credit

În prezent, cumpărăturile on-line sunt o parte importantă a vieții, pentru că este simplu și rapid. Nu mai trebuie să ieșiți din casă pentru a procura un nou 

 Doriți să cumpărați un telefon, laptop sau televizor , dar vă este frică că aceasta vă va afecta bugetul? În magazinul nostru online Gorilla.md puteți obține un împrumut rapid și în cele mai bune condiții. Clienții noștri merită să cunoască toate capcanele în creditare, pentru asta vă vom povesti despre toate mărunțișurile pe care le ascund alte companii.

      Cel mai important lucru pe care, trebuie să-l știți - pentru a obține un credit - aveți nevoie doar de buletin, fără garanții, fără informații inutile, pentru orice produs în valoare de peste 500 de lei. 

Compania noastra lucrează cu mai multe companii de creditare, iată care sunt cele mai importante:

      •  Easy Credit              

      Adevărul este că denumirile companiilor nu oferă prea multă informație cumpărătorul. Procurând un smartphone, tabletă sau laptop în credit, persoana vrea să știe cum va plăti, ce înseamnă procentele de creditare, precum și modul în care totul funcționează. Aici este diferența noastră principală de alte companii, ne dorim ca clientul nostru să aibă încredere nu doar în produsul procurat, dar și în împrumut. Consultanții noștri cât în magazinul online, atât și în magazinele fizice, vor răspunde la orice întrebare, răspunsurile la care oponenții noștri le ascund.

Tipurile de credite: 

      Credit 1% - pe locul doi printre preferatele cumpărătorilor. Din păcate puțini înțeleg ce înseamnă acest tip, deși este foarte simplu. Lunar veți achita cu doar 1% mai mult, de exemplu - 6% timp de șase luni. Credit 1% poate fi luat pe o perioadă de la 4 până la 18 luni.

      •  6 luni - 11%

      •  10 luni - 18%

      •  12 luni - 20%

      •  18 luni - 30%

      Mulți continuă să se teamă de împrumuturi, de înșelăciune, de supraplăți și perioadă lungă de aprobare, cu Gorilla aceste frici pot fi uitate.