LIVRARE

În prezent, cumpărăturile on-line sunt o parte importantă a vieții, pentru că este simplu și rapid. Nu mai trebuie să ieșiți din casă pentru a procura un nou telefon sau chiar și televizor, tot ce trebuie să faceți – selectați produsul, metoda de plată, și noi îl vom aduce. Magazinul Gorilla Online Shop este aproape de clienții săi, iar pentru cumpărături cât mai plăcute, am pregătit următoarele tipuri de livrare:

1
Livrare gratuită pentru
produse de peste 1000 de lei
2
Dacă costul comenzii nu depășește 1000 de lei, livrarea va costa doar 50 de lei prin Chișinău și de la 100 de lei în Moldova
3
Primiți comanda in doar 1-2 ore cu "Livrare" costă doar 50 lei, iar cumpărătura o primiți în decurs de 1-2 ore

Vă întrebați cât durează livrarea? În Chișinău primiți comanda în timpul zilei. În Moldova, dacă comandați produsul până la ora 15.00 îl primiți a doua zi. Nu ați reușit să faceți comanda până la ora indicată, așteptați cumpărătura peste o zi. Dacă doriți să primiți comanda cât mai repede posibil, am pregătit o nouă opțiune - Livrare în Chișinău, care costa doar 50 de lei, și durează doar 1-2 ore, o puteți folosi doar în cazul în care valoarea bunurilor depășește suma de 1000 de lei.

Puteți comanda și plăti orice bun, și trimite în calitate de cadou jumătății dvs., părinților sau copiilor, așa cadou va fi pe placul tuturor. Dăruiți nu doar cea mai bună tehnică, dar și emoții celor dragi.